Вот такая она, моя Родина

Символ нашої держави - червона калина,
А ще в нашої держави є мова солов'їна.
Мова наша українська - урочистіша з усіх,
Мова наша солов'їна
Й крізь луна веселий сміх!

Еще одно мое самое раннее произведение... Написала его в 9 лет


Рецензии