Вже рiк

Вже рік минув, як є Небесна сотня,
Героям слава,
Слава назавжди!
Нехай лишились труднощі сьогодні,
Та зміни стались, стались назавжди,
Не  пробуйте ділити Україну,
Вона не ковдра,
Київ, Крим, Донбас,
Чи Прикарпаття славні полонини,
Ми такі різні - це  й єднає нас,
Питання мови, віри,
Чи культури
Не поставало в нас,
Ніколи – НІ,
Ми всі будуєм  впевнено майбутнє,
З відкритим серцем,
На своїй землі,
Не ходимо у гості до сусіда,
З прихованим за пазуху мечем,
Ми хочемо одного – Просто  жити,
Цілуючи коханих  під дощем!
21. 11.2014


Рецензии