Рокам минулим

Моя країна – Де молочні ріки,
Де хлібом завжди повняться поля,
Пізнала ГОЛОД ти, ганебний, дикий,
Той ГОЛОД, що не знає каяття,
Як плакали і пухли,
І вмирали,
Як їли одне одного  брати,
Як з дому  навіть сміття забирали,
Червоні комісари і кати,
Страшні роки – Не варто їх забути,
Не соромно сказати ще і ще,
Не соромно згадати,
Те минуле,
Де за майбутнє сплачено, плачем,
Сьогодні я пишу як ї щороку,
Свій реквієм,
Своє послання вам,  мої  бабусі,
Дідусі і предки,
Що гинули у ГОЛОДІ о там,
Я все зроблю,
Щоб ЖАХ той не забули,
Не повернулись ГОЛОДУ РОКИ,
Я свічку запалю рокам минулим,
Вклонюся вам віршами крізь віки! 
22.11.2014
________________________________________________________
Пам’яті жертв Голодомору на Україні 1932- 1933 років у результаті штучного голоду  втрати України  складають, 4, 5 млн осіб


Рецензии