Не тратьтесь задарми
Коли мій сум потрапляв у каву?
Затули мені міцно очі,
Я не хочу бачити правду.
Я ковтаю солону воду,
Моє тіло горить у вогні.
Милий мій ,линь додому,
Вкриє ніч ці жахливі сни.
Де ховаешься ,коли погано?
Дай до тебе хоч сердцем прильну.
Все зміниться, незабаром.
Пригони мене і пильнуй.
Не блукай більш вечорами,
Повертайся до світанку.
Не тратьтесь задарми,
Коли вас хтось чекає до ранку.
Свидетельство о публикации №114112201811