Извечное. украинский язык
А десь зимує літо вдалині...
Зустрінемось. Обіймемось. Пізнаєм
Потребу щастя у тобі й мені.
А світ летить незнаними шляхами
У перехрестях планів, дат і мрій...
А ми шукаєм щастя у коханні
І нас заполоняє смак надій,
Що долі схрестяться, невдовзі будем разом,
І відігріємось в цілунковім вогні...
Хай світ летить собі, зневірений фантазм...
Тобі потрібен я. А ти- мені.
Свидетельство о публикации №114112210841
Ирина Бондарь Левобережная 23.11.2014 00:34 Заявить о нарушении