Зелена н ч

 Зелена ніч
 Весела ніч
Мене чаруєш
 І Вітаєш
 Червоний Келих
 Наливаєш
 Веснянні почуття
Шаленні оживляєш
 Як ми любили
Як чекали тебе
Щоб політать
 В твоїх обіймах
Ласки ніжності
 Тепла
 На Небі твоєму
 Як вишиті узори
 квітли зорі
 Як наші очі
 переповнені коханням
І ми любили
 І ми бажали Щастя
 І Вічної Любові

 І тільки Спомин
 тільки тихий спомин

 Зелена ніч
 Весела ніч
 Мене чаруєш
Ти
 Завжди


Рецензии