Muza
Si, iata, din nou tu ma lasi,
Iar eu tot cu gindul la tine
incerc sa iti scriu un ravas.
In jur e atit de-ntuneric
si totul e atit de pustiu!
De parca ar fi tot de gheata
si ce sa mai fac nu mai stiu.
Atit e de frig si de rece,
de parca as sta in omat!
Chiar daca in suflet nu ninge
dar mie nu-mi vine sa cred...
De ce oare inima-mi bate
de parca sar rupe din piept?
De ce oare lacrima-mi curge
si sufletul geme incet?..
Sau poate tu esti linga mine
dar poate ca eu nu te vad
si nu sunt chiar singur pe lume?
Of! Nu mai stiu ce sa cred...
(Muza Constantin Sandic)
Свидетельство о публикации №114112000947