Приход зимы. украинский язык

 Прихід зими

 Відлетіли  птахи  в  безтурботні  краї...
 Ранній  подих  зими  розкидає  свої
 Сірі  крила  у  дим  напівсплячих  небес...
 Сум  осінній  із  ним,  наче  думкою-  без

 Наших  стріч  чарівних  на  узбіччях  доріг,
 Без  торкання  стеблинок  оголених  ніг,
 Без  зірок,  що  ночами  їм  нам  ворожить
 Тепло-літніми  снами-  як  зможемо  жить,

 Пить  тілами  на  двох  морок  темно-густий?..
 На  траву,  наче  килим,  удвох  не  лягти...
 Вже  несе  по  ярах  скельця  сніжних  подій...
 Вкрило  зимно  у  снах  тему  ніжних  надій...

 Та  не  вічно  снігам  лихоліття  летіть.
 І  в  сердечнім  чеканні  нам  вЕсну  зустріть.
 Вкрийся  тепло  снігами,  кохана,  засни.
 Хай  присниться  світанок  весни  чарівний.

адрес: http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=538129
рубрика: Лірика кохання
дата поступления 19.11.2014
автор: Сокольник


Рецензии