Чудова панi, мила Осiнь

Чудова пані,мила Осінь,
І творча дуже вже душа.
Вона уміло пензлем водить,
Немов художниця яка.

Зi смаком фарби пiдiбрала,
Iх на палiтрi розвела
I довго,довго малювала,
Все добираючи тона.

 Червоний,жовтий,золотавий
Картина вийшла чарiвна.
Прекрасно Осiнь малювала,
Любов сiяла з полотна.


Рецензии