Чутливiсть дiвчини..

***


Чутливість дiвчини
Кольорові стрiчки
Жила на Подолi
Не мала щастя-долi

Зчепила ручечки
В долонечки заплескала
Терпiла превелику
Нужду та вбожество

У куточку iконка
З ликом безгрішним
Що повита сухими
Й свiжими квiтками

Мiсяць свiтлий уповнi
Зорi наче палали
Затулила личенько
Та гiрко заридала

Так вона сидячи
Дочекалася неньки:
Зiтхнула Непорочна
Золотим Своїм променем


              201114    10.57


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.