Нашi мрii

Самі кращі наші мрії
Десь літають небесами,
І даремні всі надії,
Що приземляться з роками.

Ми ж клянемо свою долю,
Бо у інших вона гарна,
Для життя є все уволю,
Бо в них мрія не захмарна.

Ми бажаєм все й відразу
Й це чекаємо роками,
Не сприймаючи відказу,
Доля ж глумиться над нами.

Опустімо наші мрії
На земельку нашу грішну
Й приступаймо враз до дії,
Щоби долю мати ліпшу.
19.11.14.


Рецензии