Привiт! Ти розплющуй очi..

Привіт! ти розплющуй очі
Й свої відкривай думки.
Чого ти від світу хочеш?
І бути тобі яким?

Тут небо моє блакитне
Й безкрає - а де твоє?
Країна моя розквітне,
Я з нею - а де ти є?
Тут схожі душею люди,
Землі золоті віки.
Я знаю, мені тут бути!
Із рідним! тобі де, з ким?

Тікаєш в чужі кордони,
Шукать собі перспектив?
Міграції, перегони..
Аби себе не згубив.

Історії даль плямиста,
Затерті її листи..
Тримай - ось сторінка чиста.
То що в ній напишеш ти?


Рецензии