а чи здатнi ми щиро когось кохати?

а чи здатні Ви, пане, щиро когось кохати?
не звірюче бажання просто кудись запхати
й, задовільненим, мов тварина, усе забути.
а чи здатні ми взагалі-то кохати, люди?
чи ж насправді, красуню, подумки Ваші чисті?
чи кохання без розрахунку та без користі?
нині цінна хіба душа та думки скарбові?
соціальне сміття знецінить вогонь любові.


Рецензии