З любов ю

Ні хвилини без тебе в думках,
Кожен серця удар для тебе з любов'ю.
Нехай янголи наше щастя рахують в роках,
Ти наркотик у венах з гарячою кров'ю.

З тобою шалено, безглуздо й незабутньо,
Все наше спільне з тобою дорожче життя.
Я з тобою за руку йду сміливо в майбутнє,
Буду безкінечно берегти до тебе свої почуття.


Рецензии