Я не нарiкаю

Навряд чи розуміли, що щасливі,
Під мирним небом,  на своїй землі,
Ми за цей рік багато зрозуміли,
Хоч в полум’ї  воєнному,
В імлі,
Ми зрозуміли хто  ми,
В чому сила,
І на що здатні наші вороги,
Так важко, та зі шляху не звернути,
Ми платимо ціну за кожен  крок,
За світло думки,
Погляди, майбутнє,
За ту державність,
Що сягне зірок,
Вам  здасться  дивним,
Я не нарікаю,
І не чекаю 
Надто швидких змін,
Я  тільки миру,
Як в пустелі краплю,
Бажаю серцем – решта, Бог із ним,
Мені до курсу долара  байдуже,
До цін якихось……….. День від дня ростуть,
Я так не хочу  щоб літали кулі,
І душі  були схожі на пташок,
Що полетять  у вирій  над полями,
Нової здичавілої  війни,
Я хочу щоб усі  мої солдати,
Здорові  повернулись і живі! 
19.11.2014


Рецензии