***

Чоловік у синіх фланелевих штанях,
Останні декілька років краде мої сни.
Інколи з'являється у повню... восени.
Він шарудить у моїх дивних скринях.
Лічильником Гейгера вимірює мої дні.
Чоловік у штанях... з відтінком пітьми.
Ще дивніше він щезає,а я кричу: "Візьми",
Чоловіку в синіх штанях, у котрого очі сумні.
Він дуже рідко приносить мені теплу каву,
Його дратує запах моїх дешевих цигарок.
Він гуляє пляжем, обожнює як тріщить пісок.
Знову щось цікаве бурмоче без угаву.
Чоловік у синіх фланелевих штанях,
Котрий сьогодні безсовісно вкрав мій сон,
Можливо, мій нічний гість - то купідон?
Чоловік у капелюсі з сивиною на скронях.


Рецензии