Ой не кава бадьорить не кава...
Не збадьорить вже з ранку так кава
Ні її над п’янкий аромат
Хай напрочуд смачна і гіркава
Бо з’явився в житті компромат
Як троянда в саду ,що розквітла
Мов зоря , що над світом встає
Твоя посмішка мила привітна
мені серце розбила моє
Твої очі мов зорі на небі
А вуста як наливка п’янкі
Мені кращої з роду не треба
І щасливий я в цьому житті
Ой не кава бадьорить, не кава
А твої поцілунки палкі
Мені доля тебе дарувала…
…..твою руку тримаю в руці….
19.10.2014г
А.А.Тарасенко…..
Свидетельство о публикации №114111901353