Життя
Багато що сказати не змогли
Багато вчинків нехороших
Багато добрих діл...
Усі аспекти мрій людських
Усі поняття справ міських
Оці пристрасті й спокуси
Оці страхи й недуги страшні
Оці безмежні справи і клопоти
Не є важливі для життя
Бо це життя само по собі
Поховає тебе з часом в гробі
Де немає того всього
Що було в тебе в житті
Тож живіть поки живете
Тож робіть поки є сили
Бо життя - воно не вічне
Але людям це є звичне....
Свидетельство о публикации №114111910459