Слова

Слова всесильні,
бо всього лише двадцятьма
можна перевернути світ
і поставити з ніг на голову,
а точніше - назад з голови на ноги.

Слова безсилі,
бо навіть сотні відбірних слів
не зроблять ближчим того,
чий шлях лежить задалеко
і твого не перетне навіть за обрієм.

Звикай мимохіть:
ти - богоподібний нікчема,
можеш словами вбити
або дарувати життя, та ніколи
нікого не змусиш тебе покохати.

26.09.2014


Рецензии