Прощавай
І навмисно загубитись.
Не шукай.
Маєм різні ми дороги
- монологи-епілоги.
Не чекай.
Припини мене повчати;
Вже не здатна помічати
Краще.
Нам спочатку не почати
І минуле не змінити
Наше.
Що ж, так мало було статись.
Я не хочу озиратись
Знову.
Я не хочу розмовляти;
Я благаю, припини
Розмову.
Маєш ти мене забути;
Перших слів не повернути –
Пізно.
Моє серце захололо;
Вже прохало воно волі
Слізно.
Так набридло все прощати,
Без зупину захищати
Правду.
Твої ревнощі нестерпні –
Майже вийшли мої нерви
З ладу.
Я наважила змінитись
І навмисно загубитись.
Не шукай.
Маєм різні ми дороги;
- монологи-епілоги.
Прощавай...
IS/2007г.
Свидетельство о публикации №114111805118