гуьзел вахаз

 Ваз дидеди хайи югъ
 Мубаракрай Гуьзел вах
За инай ваз тост лугьун
вуна бакал гъиле яхъ

Агактрай вун мурадрив
Рик1е авай гьамиша
яргъа я зун  къвез жезвач
Вуна багъишламиша

Ахъайнава жед суфра
Вахъ мугьманар бул хьурай
хзандани сагъвилер
берекатлу зул хьурай

К1валахдани .уьмуьрда
Агалкьунар хьурай вахъ
ахьулн(и) ава абурни
Вуна вин кьил вине яхъ
16 ноябрь 2014


Рецензии