Посмiшкою нiжною чаруeш...

Посмішкою  ніжною  чаруєш,
Відчуваю спокій,  коли ти,
Біля мене,  мудрістю  дивуєш,
Впевнено  крокуєш до мети.
Дав мені Господь святе кохання,
Нема  краще тебе на землі,
Виконаю кожне я бажання,
Знай, думки прочитую твої.
Наша  зірка в небі  ще не згасла,
Йде від неї віра, та любов,
Наші почуття сильніш ніж    гасла,
Стверджую  упевнено я знов.
Посмішкою  ніжною  чаруєш,
Наповняєш нею зміст життя,
Добротою ясною  дивуєш,
Зустрічаєш праведне     Буття.

Автор  Геннадій Сівак.
9  листопада  2014 року.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.