розплющую очi...

 
…день шалено швидкий він утомлює душу,
ніч коротка, мов сон не розгаданий ще.
відчиняю вікно в світ лечу од задухи
юрми мрій, шал думок переповнюють лет… 
режисирує вітер світанку рішучість,
переповнює серце Любов, свіжі роси,
то чарівність жіноча, не біль, і не муки
шовк рожевого сонця – твій погляд…


Рецензии