Прыродная Талерантнасць Беларускай Мовы

Што  было...
Што  ёсць...
Што  будзе...
Увесь  Час – чаканне.
Прыйдзе  снежань...
Пройдзе  студзень...
Люты – для  вясны  спаткання...

Ну, паснежыць...
Ну, пастудзіць...
Памарозіць – люты...
А  Вясна – ўсяроўны  будзе !
І – разгоніць  смутак...
*+*
17 лістапада 2014 г.
**(Час – Время; чаканне – ожидание;
снежань – декабрь;
студзень – январь;
люты – февраль;
спатканне – встреча; смутак – печаль).


Рецензии