Волонтери
Хтось співає біля хати.
То дівчата волонтери
Піднімають дух солдатам.
У шпиталі хлопець стогне:
- Україну катувати
Вам залишилось недовго…
Разом нас не подолати!
Приспів:
Волонтери, волонтери,
По крупицях і по зернам
Об’єднаймо Україну,
Допоможемо солдатам!
Волонтери, волонтери,
Проросли любові зерна
Щирим серцем ми єдині!
То ж єднаємося, брате!
Всі разом! Нема байдужих!
Біль чужою не буває.
Беремось за руки, друже,
Україну об’єднаймо!
Словом, піснею, любов’ю…
Ми – народ співучий, вільний!
Захищаймо серцем, кров’ю
Нашу неньку Україну.
Приспів:
Волонтери, волонтери,
По крупицях і по зернам
Об’єднаймо Україну,
Допоможемо солдатам!
Волонтери, волонтери,
Проросли любові зерна
Щирим серцем ми єдині!
То ж єднаємося, брате!
13:10
17.11.14.
Свидетельство о публикации №114111705344