Природа i людина

Вже завмерла вся природа,
Почорнів привітний ліс
У чеканні, що негода
Ось проявить свою злість.

Та негоди щось немає,
Але злість є від людей,
Йде війна і все палає,
Нищать навіть і дітей.

І природа вже не терпить
І хвороби надсила,
Поки всіх нас не умертвить,
Щоб природа ожила.

Бо людина звір нещадний,
Нищить все, що є живим
І себе, бо дуже жадний
І не гребує нічим.

Нащо звір такий їй здався
І без нього можна жить,
Дуже швидко розвивався
Й хоче світ переробить.

Тож природа переможе,
Бо сильніша за людей,
Вразуми їх милий Боже
І лиши страшних ідей.
16.11.14.


Рецензии