Осiння врода

Картина осені змінилась,
Нависла темінь на міста ,
Стоїть калина, нахилилась,
Закрили хмари небеса.

Холодні роси вже осіли,
Туман по лісу прокотивсь,
Кущі, дерева заніміли,
Самотній дуб теж похиливсь.

Міняє барви вже природа,
У полі, лісі і степу.
Стає другою її врода,
Милуйтесь нею, я прошу.

Вона по-своєму дурманить,
Красою збуджує серця.
Кожен своє у ній знаходить,
Краса продовжує життя.

Бушує, квапиться природа,
І осінь швидко промайне,
А не забутня її врода,
Мене до щастя приведе.


Рецензии