Чидач хьи заз

Яб це вуна за лугьузвай гафариз,
Физвач хьи зун къе ширин тир ахвариз,
Элкъуьрмир яр зи хъвер ири накъвариз,
Чидач хьи заз чун санал яр жедат/а
Зун ви к/вализ свас яз чан яр къведат/а

Вун тахьайт/а масад жеда лугьумир ,
Къеневай рик/ ц/ай галачиз на кумир,
Чи к/анивал гъейрид патал чук/урмир,
Чидач хьи заз чун санал яр жедат/а
Зун ви к/вализ свас яз чан яр къведат/а

Ширин-ширин гафар анжах са заз лагь,
Санал хьурай чун уьмуьрда чан Аллагь,
Вун галачир уьмуьр к/ан туш заз Валлагь
Чидач хьи заз чун санал яр жедат/а,
Зун ви к/вализ свас яз чан яр къведат/а...


Рецензии