Де ти?

Де ти, моє перше кохання?
Кого цілуєш і пестиш шалено?
Де ти,моє перше зізнання?
З ким розмовляєш ніжно та чемно?

Де ти мій перший паросток щастя?
Де твої очі добрі прекрасні?
Де все оте, що було поміж нами?
Де ті вогні нездоланні незгасні?

Де все оте, що є незабутим?
Вічним, безсмертним, нашим навіки?
Один до одного були прикуті!
Де оті невисихаючі ріки?

Ми ж так любили! Справді, любили!
Хоч і малими були ще напевно
Але тому були справжні та щирі!
Зараз же все фальшиво й даремно...

10 років з того часу пройшло.
Ми загубились між гілками часу.
Спогади вітром усі замело.
Перше кохання із іменем Вася.

5.11.14


Рецензии