згадай мене на тому пол бою
як я тремтіла, як я жгла мости
як я тримала ту рушницу нерухому
і як стріляли пулі, мов ножі
приде біда, і хтось один промовчить
хтось десь загрузне, хтось не пойме мир
а все летить, крокує так фривольно
і думати приходиться за всіх.
черпни води, напийся тою силой
схили себе під верби у пруда
приде весна і будемо щастливі
тоді я вірю і закінчиться війна.
/Україна-2014/
Свидетельство о публикации №114111507173