Вiдповiдь тим, що скачуть

Тане у блакиті неба
Жовтий птах-ярило.
Травень! Мрії!.. Все, як треба,
Всі встають на крила!
Зеленіє горизонту
Край. І поза краєм
Мрії набувають контур,
Та музика грає!
Я несу в руках кохання
На своїх долонях,
І співає пташка рання
Десь у сивих скронях!
Про таке якесь співає –
Вельми гарно слухать!
Та скажить чи так буває?
Чи не брешуть вуха!
Я кохаю Україну –
Братську, міжнародну!
І нехай скавчать у спину
Хижаки голодні.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.