страйк осенi...

…страйкує осіння негода
чадить очі сивий туман…
із чим втихомиритись згоду
між листям сховала вона?..

розбуджена болем свідомість
дивилася в очі пітьмі,
од пристрасті вітер сьогодні
у тишу заманює всіх…

Душа не тікає нікуди,
зачинені вікна мовчать…
живі голоси, ніби чудо
деревам шепочуть про нас…


Рецензии