***

Я п`ю повільно сік життя,
Ранковим променем зігріта
І думаю про майбуття,
мене що кличе.
Пісня літа
Вже віддзвеніла, відгула,
бджола нектар зібрала з квітів,
З останнім променем тепла
Прощались соняхи із літа.
І я прощалась…
з ним, з тобою,
Щоби заснуть,
Лиш ненадовго "скласти зброю",
І знов прокинутись весною,
І знов збиратися у путь…


Рецензии