Японський дух
вважаю я японський дух.
Коли його ти загартуєш -
тим духом можна бити мух.
Там самураї як факіри
собі робили харакіри.
Плели із квітів ікибани
та лобом бились об татамі.
За імператорським наказом
вмирали камікадзе разом.
Японські гейші попри все
любили хокку і саке.
Колись давно я там бував
і пив саке, і гейш кохав,
пейзажі Фудзі малював,
та каліграфію вивчав.
Свидетельство о публикации №114111401176