Зрада

Вітер зриває
Листя додолу,
В душу жбурляє
Правдоньку голу.

Сльози ті й муки,
Не знать нікому.
Зрада-шаблюка
Б’є по живому.

Мертвим я птахом
Падаю в прірву…
Словом, як лезом,
Серце ти вирвав.

Вітер зриває
Листя додолу,
В очі  жбурляє
Правдоньку голу...

13. 11. 2014 рік
Фото з інтернету


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.