Я Рабби
Эхир тежер дердер твазва рик/ера
Дуьнядиз килигзай зи вилериз
Тахкуна, буьркьуь жез к!ан я Рабби
Гьикьван ава к!анибурни къакъатай
Ст/ал-ст/ал накъвар виляй аватай
К!анда лагьай гафар рик/ел алатай
Дуьнядикай вил ат/ана зи я Рабби
Хъуьруьнрикай накъвар алаз вилерал
К!анивилин херни алаз рик/ерал
Билбил ацукьай а манидин симерал
Кьат! хьана лал хьанва хьи я Рабби
Свидетельство о публикации №114111410995