Маминi руки
Ніколи я не цілувала.
О, рідна ненька! Скільки знали
Вони у світі цьому мук.
Яка безжалісна година
Тебе явила в білий світ?
Чи може втримати людина
У своїх руках стільки бід?
Приспів:
Мамині руки, доньки, цілуйте!
Доки вона ще вам може їх дати.
Та поспішайте, не ризикуйте, 2 рази
Бо богом дана нам одна тільки мати.
Тримала горе і стогнала,
Коли твій син лежав у труні…
Цього б не бачити мені!
Як руки свої ти ламала…
До рук святих торкнусь губами,
Побачу сльози на очах.
Мене, сердешна, вибачай.
Немає в світі краще мами!
Приспів:
Мамині руки, доньки, цілуйте!
Доки вона ще вам може їх дати.
Та поспішайте, не ризикуйте, 2 рази
Бо богом дана нам одна тільки мати.
1998.
Свидетельство о публикации №114111410989