дуст шахмарданаз

Къарагъа дуст хъухъ на булдиз
атирдин булах
Хайи чилел вегьез камар
гвачни вав дамах

хкаж хьуй вун цаваризни
карни фий вилик
Акат тавуй са ч1авузни
Ч1уру къван к1вачик

Дамах ийиз хайи чилел
К1вачик звер хьурай
Агалкьунри кьил элкъуьрна
Сивик хъвер хьурай

Ч1ал квадардач зани на хьиз
Яргъа ват1ан дуст
Сифте гуда за квез салам
Ахпа жеда суст
 10 ноябрь 2014 Гуля


Рецензии