Зерна любовi

Любові зерна сіяла рідненька…
Читала казки на ніч і пісні
Мені співала на вірші Шевченка.
Упали в душу зерна чарівні.

Святі слова, співає їх серденько.
Два слова – два крила
Відновлюють нам кров.
Запам’ятаймо їх
Це Україна й ненька.
Два слова та одна іде до них любов.

З/п
Любов єднає Україну
Мене так змалку вчила мама.
І я кажу своєму сину:
Люби країну нашу славну.
(2рази.)

І проросло зерно, його коріння
Молитвенним вогнем з’єднало нас.
Збережемо ми неньку Україну
Усі разом. Настав священний час.

 Святі слова, плекає їх серденько.
Два слова – два крила
Відновлюють нам кров.
Запам’ятаймо їх
Це Україна й ненька.
Два слова та одна іде до них любов.

З/п
Любов єднає Україну
Мене так змалку вчила мама.
І я кажу своєму сину:
Люби країну нашу славну.
Любов єднає Україну:
Міцну, велику і найкращу.
Стояти годі на колінах,
То ж захищаймо неньку нашу!
08:05
11.05.14.


Рецензии
Красиво очень..

Ксана Поликарпова   15.11.2014 00:47     Заявить о нарушении