Щеневмерлики

..."Щеневмерлики"  не померли ще...
але мусять.........................
бо морози за сраку зимою,-
негайно вкусять....
Бо скакати вiд холоду в хатi,-
не на Майданi!!!
Не спасе i первак в коморi,
й гiркА в стаканi.
Тож поскачуть мiста i села
у домовину.........
Бо для влади  ви -голитьба,-
Украiно....
За кордоном та влада має
своi кишенi.
Укр-"кончiти",-хутчiй скачiте!
Як навiженi.
Як вiдкриються вашi очi
вже буде пiзно...
Розшматуэ на продаж вас
така Вiтчизна...
Ляху з Польщi   лизати чОбiт
спiши завзято!
А як сраку надiрвеш,- "вати"проси
у ватника-брата!
Буде чим тобi, пане-панове,
запхати дiрку!
Iз якоi твiй мозок утiк ,-
без вiзи в Європи хвiртку...


Рецензии
...Стало шыбко холодать,
Трэба знову поскакать.
Нэ дае москаль нам газу,
Ото б вбывбы ту заразу.
Ой, прышло б скорищэ лито
И всэ будэ шыто-крыто...

Александр Купидон   13.11.2014 07:34     Заявить о нарушении