ХохлоМстя
За Украинский Крым –
Шо "взяли" – ОТОМСТИЛ!...
На Красной площади було – середь её НАСРАЛ!
Небось, булы возмущены,
Гавна увидев кучу?
Иль шо?... Ещё покруче?.....
Та ни, бо я ж - НЕ СНЯВ ШТАНЫ – никто и не видал,
для Свидомых на рідній мові:
Я, клятим москалям, Петро
За Український Крим -
Шо "узяли" - ПОМСТИВ!...
На Червоній площі те було - НАСРАЛ, середь її!
Гавна купу побачивши -
Мабуть, були обурені?
Чи шо?... Чи покрутіше?....
Та немає, бо я ж - НЕ ЗНЯВШИ - наклав... собі в штани...
Свидетельство о публикации №114111306128