У нас тута зарэ

Вшэ рухСкый рыйдахтор!
А то було, бало,
Мняв Кут пуцарапал.

О так в нас тут зары
ЗарРыв дид собаКУ СЬ.
Ну, скаче екраньчиц -
Аж хоть ты з им плачтэ фш.

Бо з мозна з Морозкой
Тут во в баню й Маню с.
Банзай прам тут с ЗайцМы.
Со ижэ й с котамы.

Ува да ува но вж
Тут в Вась по нойЧах ось.
Бо й в ночвах купатыхс
Так добрэ й, мороз ек.

Ну, суткы прохоДять -
А дятёл фсё дайтэ
Хоть выстуКать пальцэм
Хоть шо да про ж Кать с пЕть.

Так шо вш хана ф7.
Кто смел з Дек не й есть.


Рецензии