Я тебе не вiддам!

А я тебе, коханий, не віддам -
Бо одного тебе, по - справжньому, кохаю.
Я все тобі, жаданий мій, віддам -
Для мене в світі кращого немає!

Я пронесу свою любов через життя.
Не зраджу і не скривджу, не залишу...
Я подарую тобі любеє дитя
І буду милуватись вами лише!

Я вірність лебедину збережу -
Ти сумніватися в мені, повір, не будеш...
Відверто ці слова тобі кажу -
Надіюсь, що про нас ти не забудеш!


Рецензии