Не твоя

В моїй душі пожовколо знову листя,
І осінь підібралася так близько.
І тепле сонце більш уже не сниться,
Цієї ночі знов мені не спиться.
Я знову падаю у прірву,
Тікаючи від тебе.
Ти вибрав її вірну...
Залишив мене сильну...
Я просила би тебе, не залишай мене
Залиш все це, тільки не йди від мене.
Але все марно - я не та,
Хто в твоєму серці - проживає,
Але я та, хто твою душу з усіх впізнає,
хто тебе не покидає.
І ось стою я коло тебе, невинна
Дивлюсь все в карі очі
В голові тільки обійми, та любов
і прекраснії літнії ночі...
Але оcінь підібралася так близько,
І мої почуття нічого для тебе, і це так низько,
немає більш тієї теплоти, яку давала я тобі.
Ти говорив мені "ми-назавжди"
Але залишив лиш тріщини.
І в в голові "прошу не йди"
І знову ці думки.
Що не має виходу, необхідно далі йти.
Але я так звикла тебе кохати,
бути твоєю, оберігати...
Пробач, але я повинна ве це залишати,
але мені боляче знову тебе відпускати..
А .. 04.11.14


Рецензии