Сум
Сідає за гаєм,
Не чутно сопілці зараз
У рідному краї.
Усі собаки та ворони
Лише бенкетують,
Тяжко,москалі довкола
Радіють,танцюють.
Що за доля мого брата
Сумна і тривожна,
Мовчки причаїлась хата,
Стоїть напівпорожня.
Сиротіють зараз діти
Та гинуть солдати,
Душа Господу відкрита
Та все плаче мати.
І муки за муки!
Хай живе держава,
І зброя нам у руки
Пам'ять та слава!
Ой,на цвинтарі квіти,
Сльоза,як надія,
Не журися,брате-вітер,
Є ще надія!
Свидетельство о публикации №114111009316