Я ж мышев дэсь вуголь ву золе,

Шо нызя пускаць ни в тулялет

Школа утвердится как община.
Если даш зайти хоть Коляди
В тэе мисцэ, дэ дытына й гынэ
У в Ларысок замшовых шкарпэтк.

Я ж увещеваль увсих увчивтель,
Шоп дали ж пописяты мни в Кизл.
А не шоб провирыты, наскилькы ж
Совысти ныма ны ув Тылетк.

От вона сашля до бородыщы й
Каже: извинитэ, милый дед.
Если я пустю, то згынэ жь мылко.
А то и знасилуеш Овэчк.

Е ув нас иньсрукцийка но ексь:
Не впукскаци ни вш писацелей.
Навытькый, кали дае ён весь
Свой агромный з бомбы ш партафель.
А не то шо каксь визитк ля тэльб.

Шо ж так гасне розум прама весь
Нат уф замМекСцикЦельЛяф дзийРект
Гынды во ва в Пинске прама в Семц,
Кали дзеци плачуць на весь свет?

Ув наре бациначяк Андрейк.
Плача-галасуе тэ Ягнетк.
А ны но заразына ныдэ
Ны быжыць ны вшмаль ны кочыргэй.

И но пан Морозко, автор песьнь,
Вынужден вспокаиваць гусэй.
Вызываты ажны МыЧыСэр,
Ктуры тожа надта бардзо едзьм.

Чоловик жэ но собачыне вж.


Рецензии