В житт шли ми р зними шляхами

В житті ішли ми різними шляхами,
Аж доки доля не з”єднала нас.
Не в перше встало сонце над дахами.
Але для нас було все в перший раз.
Мої палкі, жагучі поцілунки,
Твій ніжний шепіт, що вночі лунав -               
Для мене найдорожчі подарунки,
Яких раніш ніколи я не знав.
Терпке вино іскрилося в бокалі.
Ми говорили майже про усе.
Хотіли знати: що ж там буде далі?
Чи день майбутній щастя принесе?
Наступний день приніс печаль розлуки.
Коли іще зустрінемось ми знов?
Коли іще я поцілую ніжні руки,
Моя палка і бажана любов?
Я хочу пестити тебе і сумувати,
Аж доки сонце світить у імлі.
Палке кохання хочу дарувати
Моїй єдиній жінці на землі.


Рецензии