В бокал терпкого вина
Очей твоїх зірки іскрились.
Це не нашої долі вина,
Що ми лише зараз зустрілись.
Десь поруч гітара звучить,
Простенька мелодія лине.
І радісним болем кричить,
Аж кров у душі моїй стине.
Ласкавий нічний вітерець
Волоссям коханої грає.
І стукіт двох наших сердець
У тиші казковій лунає.
В хвилину таку забуваю,
Що доля розлуку несе.
Кохаю! Кохаю! Кохаю!
І цим уже сказано все.
В бокали терпкого вина
Очей твоїх зірки іскрились.
А може то наша вина,
що ми лише зараз зустрілись?
Хай грає нічний гітарист.
Хай плачуть так жалібно струни.
Давно уже спалено міст,
Що з”єднував нас із минулим.
Тепер у нас тільки майбутнє.
В минуле нема вороття.
Хай душу наповнить могутнє
І щире моє почуття.
В коліна твої я сховаю
Обличчя своє із слізьми.
Мене із собою до раю
Візьми, я благаю, візьми.
В бокалі терпкого вина
Очей твоїх зорі іскрились.
Це нашої долі вина,
Що ми лише зараз зустрілись.
Свидетельство о публикации №114111008138