Нам б шабашк!
Как і Вась канапЛянк
Усі дома. І рад я за вас.
Бо нывдома шось в нас в головах.
А ты, Тома, шо дэ вжэ шчас варш?
Баю-баю я но ля ж шпань.
А ны знаю а ны й некый самк,
Шо оддасць даж мозгы фсі за раз.
Баба Ёжка ёго б я назвав.
Да нычого в Козла ны й в зубах.
І шчо скаж гонды во ты ля Мняф.
Абуфаю зь я зь прам дурака й.
А не Ане даю жэ й жаваць.
Вот ана. Ну, о ця пастарнак.
Ныц Хрыстос шэ сыбэ й ны й познав.
Ну, но так: жывэ, ек башмак.
Спав с час з два.
А навішчо йіда!
Дажэ, коль ты сылач,
Ціпа во С3льца-Удальца,
Ці нада хоць сілк васьПальНяць.
А то, шо 2льТварРонНасць у Насьць?
Как с ней Вась?
Да а, вах, нікак!
Ні жыны ж, ні щынка й.
Ніщанка.
Йісць – абы шо в квак.
Вот мы тут і рышаем уж яксь:
Шо ж вам даць?
Ну, шо бо но сказ.
От ГальБом Б!
Була б тады Бомб.
І я был ба дахВольн!
Како уш слон.
Ну, да, ой!
Ны хрена шэ ны ж фколь.
Фото-шопк
Нахрапком азьМёш.
Кныжок ш
Ва в Гад міліон.
І? Всё разЖовн! Дайтэ ж школ!
Ну, тіп хоть пудмётк.
За 7 –
Вашь Гром. Сашок.
Быз і фсекых Крот.
Да. От!..
Бо ж дэ ж вам Пашок
Хоць з раз разжуёт букКваРок.
Мы хвапаем время за рог!
КаранДаж шчэ в Рак ны злаМафсь.
Фільмы делает падл.
Свидетельство о публикации №114111000774