Ныц ныма гонды у нас!

Хоть ты плач.
Хоть розбывайсь.
И за що гэто я так страдай? Га?

Прам бы в вас,
Хахляцкы даньБаськ.
Ну, побыф Коломыйскый вас кый.
Так вжэ шо? Ны йисты й горох?*
Во: са й звёздКой Ж.

Хип-хоп -
И й с Хич Кок Ш.

АтКасФай -
Шо в нас нывлад?


Рецензии